BEAUTY, HEALTH, MAKE-UP

Chanel Foundation, Vitalumiére Aqua – anmeldelse

Foråret nærmer sig, og derfor glæder vi os snart over højere temperaturer og solskin (kan det være det!). Det forekommer mig, at dette er det bedste tidspunkt at overveje, om den undertøj, der i øjeblikket er brugt, vil være en god løsning til sådan vejr. Jeg ved ikke, om du har en, men jeg skifter fundamenttype afhængigt af sæsonen. I efteråret og vinteren beslutter jeg mig for et tungt, undertiden fedtere produkt, der skal tages på noget delikat, let og ikke tynde huden i foråret og sommeren.

Mit ansigt kræver ikke særlig dækning. Det eneste, jeg er interesseret i, er at udjævne hudfarven, fordi min hudfarve er lys og ofte rød. Kontinuerlig fugtighed er også vigtig for mig.

Så snart de første solstråler kom ud bag skyerne, rakte jeg min favorit.

Jeg hørte om Vitalumiére Aqua for første gang i en video af en af ​​mine foretrukne amerikanske vloggere. Jeg indrømmer ærligt, at jeg var jaloux på at se hende anvende fundament på hendes ansigt, fordi han ikke var der endnu. Det lovede en let formel, dejlig dækning og fugtig hud, så da produktet omsider kom ind på det polske marked, tænkte jeg ikke længe.
Vores lille romantik har foregået siden da.

Fundamentet har en behagelig cremet konsistens, der muliggør let anvendelse. Dets karakteristiske træk er, at fundamentformlen er baseret på vand. Dette kan ses, hvis du ryster emballagen for let. Vandet indeholdt her giver en følelse af friskhed og lethed.
Fundamentet dækker ikke meget, men det kan dygtigt udjævne hudfarven. Teint er smukt oplyst, og den delikate matte hud er meget naturlig.
Derudover har vi at gøre med en fedtfri formel. Mineralerne indeholdt i sammensætningen giver dig mulighed for at kontrollere sekretionen af ​​talg.

 

Ligesom dens formel og konsistens generelt er mere end tilfredsstillende, så følsom jeg dig, at fundamentet simpelthen er for let ved lave temperaturer. Dens vandkonsistens fungerer endda til ulempen, det er derfor, jeg altid lægger det væk om vinteren og vender kun tilbage, når vejret er varmere.

Fundamentet er produceret i 10 nuancer. Det forekommer mig, at dette er et meget veludvalgt sortiment af farver. Jeg er en person, der har en meget lys hudfarve, og sommetider er det svært for mig at vælge den rigtige nuance af produktet, men i dette tilfælde var det virkelig ikke et problem.

Jeg kan ikke undgå at nævne lugten. Jeg ved ikke, om du kender filmen ”Hvad bloggere siger?” 😉 Uddrag – Chanel er altid pænere at sætte på snuden … – det får magten her. Fundamentet lugter godt, og ligesom jeg ikke kan lide at lugte noget på mit ansigt, har jeg ingen indvendinger her.

Produktet er ikke billigt, så ydelsen er meget vigtig her. I dette tilfælde er dette hans konkrete plus, for det varer i ca. 6 måneder. Husk dog, at jeg ikke bruger det regelmæssigt, og kun om sommeren danner det grundlaget for min makeup. Jeg kan altid godt lide at have det i min forfængelighedssag, fordi det er mit must-have for en sund hudfarve.

Jeg præsenterede for dig min favorit. På dette tidspunkt kommer jeg tilbage til det igen og opdager dets egenskaber igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *