TRAVELS

BUCKETLIST – SKAL JEG FLYTTE? & MER

Hei dere! Her om dagen satt jeg å tenkte på hva jeg ville oppnå og oppleve, og begynte å skrive ned punkter. Listen vil vel bare bli lenger siden, men det er sånn den ser ut nå. Noen av punktene er jo absolutt mulig å gjennomføre, men det er jo greit å ha noen punkter å strekke seg etter også. Kjedelig å skrive en bucketlist med punkter du VET du klarer å gjennomføre, da er det jo ikke noe moro! Min bucketlist består selvfølgelig av ting jeg håper å få gjort, men vi får jo se hva jeg får til ? Here it goes…

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

M Y  B U C K E T L I S T

 

Flytte til New York.
Jeg har ikke lagt så mye tanker ned i det, men jeg har så lyst til å bo i New York. Oppleve menneskene, atmosfæren, hverdagen! Om det så bare er for en liten periode. Kan nok ikke tenke meg å bo der for alltid, men hadde vært gøy for noen måneder feks.

Skydiving.
De videoene som ligger ute av skydiving ser bare helt fantastisk ut! Jeg er ikke spesielt redd for høyder, men ville nok blitt nervøs da, hehe. Men den befriende følelsen jeg ser for meg at man får i lufta må være helt utrolig.

Etablere familie.
Dette punktet er en selvfølge for meg. Barn er absolutt noe jeg ønsker meg i framtiden, og gleder meg veldig til den dagen jeg føler meg klar for å stifte familie. Det er dog noen år til enda –  jeg vil lære og oppleve livet litt først.

Besøke flere eksotiske steder.
Jeg har så lyst til å oppleve Bali, Thailand, Maldivene, Australia og Marokko! Det er steder jeg aldri har vært før, men det ser såå fint ut.

Lære meg flytende spansk.
Jeg syns spansk er et fascinerende språk og angrer på at jeg ikke brukte muligheten jeg fikk på skolen ordentlig. Jeg hadde spansk i 6 år, men dessverre sitter jeg igjen med veldig lite…

Besøke alle kontinentene.
Jeg har allerede vært i Europa, Nord-Amerika og Afrika, så jeg mangler fortsatt en del.

Løpe et maraton.
Det må være en syk følelse å fullføre et maraton. Pr. dags dato er formen virkelig ikke klar for det, og det ligger ikke i planene for nærmeste framtid heller. Men jeg har superlyst til å prøve meg en gang, og gå all in ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *