KITCHEN

Brownie in a cup

For litt siden fikk jeg sykt cravings på brownies, og bestemte meg for å gi etter (wups).. Men, jeg kunne liksom ikke lage en hel brownies og stappe i meg alene eller, så da leita jeg meg frem til oppskrifta jeg hadde på Brownie in a cup ! Har testet den før, men da syns jeg ikke den ble så bra – men denne gangen klarte jeg det og må si den ble ganske perfekt.

Brownie in a cup

Det du trenger er:

  • 4 ss sukker
  • 4 ss mel
  • 1 egg
  • 2 ss kakao
  • 3-4 ss smeltet smør
  • 2 ss vann
DSC_0042.JPG

Den perfekte koppen for meg ^^,

Rør sammen alt i en liten bolle (jeg syns det ble lettere å røre sammen egget lett før jeg blandet i resten), også tøm det bare i en kopp du ønsker å bruke. Anbefaler å bruke en litt «stor» kopp, da det ble litt oversvømmelse i den lille koppen jeg først brukte. Sett den så i microen på full guffe i 1-2 min så er den perfekt ! Jeg brukte sånn akkurat over 1 min, da ble den perfekt i midten ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *