CASUAL DAY

Bring it on, 2018!

Herlighet så digg det er å være i gang med et nytt år ? er dere ikke enig? Det er noe befriende med å ha et ubrukt år foran seg. Det gir rom for refleksjon, endringer og en ny start! Jeg er ingen tilhenger av å lage nyttårsforsett, men jeg pleier å se tilbake på året som gikk og lage meg en mental liste over ting jeg vil endre på/gjøre mer av i det nye året. Det gir en form for tilfredsstillelse av å ha kontroll over ytre faktorer, og velge mer av det som gir energi og fjerne det som tapper meg for energi. I tillegg lager jeg meg alltid en skrevet liste over nye ting jeg ønsker å gjøre i det nye året – og i år er året hvor jeg skal følge hjertet. Jeg har gjort noen store endringer som gjør det mulig for meg å prioritere mer av det som gir meg energi og glede, og det ser jeg virkelig frem til.

sparkling trails of light drawing out the numbers 2018 in glowing light to welcome in the new year

I går gikk store deler av kvelden med på å reflektere over året som har gått, og for meg har 2017 vært et minnerikt år. Jeg har opplevd masse gøy, fått en haug med gode minner og møtt utrolig mange nye inspirerende mennesker. På den andre siden har 2017 også vært et tøft år for meg, med langvarig sykdom og mye usikkerhet. Heldigvis kan jeg legge det kapittelet bak meg, og se fremover. 2018 kommer til å bli kanonbra!!

 

Jammen kom jeg meg på trening i dag også! Det ble en skikkelig digg bootey-økt med kroppsvekt og strikker, og jammen kjentes det godt i skinkene ? Jeg innrømmer at det satt litt inne, etter gårsdagens festligheter – og jeg tror, med hånden på hjertet, at det er første gang jeg tropper opp på trening 1. nyttårsdag, haha! Det fristet ganske bra å bli liggende på sofaen med favorittserie på tv og siste rest av godteskålen, så jeg er rimelig fornøyd med å ha gjennomført årets første økt! Nå skal det sies at feiringen gikk relativt rolig for seg for min del, så formen var bra. Jeg hadde aldri orket å troppe opp på trening i dag, dersom det hadde vært full party i går.

Nå er det bare å ta fatt på det nye, spennende året – og gleder meg til å dele det med dere <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *