BEAUTY, SHOPPING

BODYLOTION TIL 39 KRONER

Hei, har dere hatt en fin fredag?

Dagen i dag startet vanligvis med at klokka ringte 11.00, og jeg greide ikke å stå opp. Når jeg våkner om morgenen ligger jeg som oftest i 1 time eller mer før i det hele tatt kroppen vil. Det gjorde jo ingenting, siden jeg har fri fra jobb, men har ikke lyst til å ligge i senga hele dagen heller. (selv om det frister) Er nok denne mørketiden som gjør at jeg blir ekstra sliten og deppa, gleder meg til det blir lysere ute. Men det er vel ikke bare meg? Ja takk til sommer hele året! Jeg er veldig glad i julen, men det er nok det eneste positive jeg kommer på som jeg liker med vinteren.

Jeg har vært ute i sentrum i dag og sett litt i butikker, og da kjøpte jeg meg en Nivea bodylotion til kun 39 kroner på Cubus, så det var billig! Jeg har også vært og fått meg massasje i dag, så nå føler jeg meg veldig avslappet. Nå skal jeg spise pasta til middag og bare slappe av foran tven resten av kvelden. Nå gleder jeg meg bare til å reise hjem til familien min neste uke og feire jul sammen med de og kjæresten min!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *