BEAUTY, SHOPPING

Biotherm Blue Therapy vitaliserande nattkräm

Mogen hud har speciella behov och kräver därför särskild vård. Det är med henne i åtanke som Biotherm Amber Algae Revitalize dagkräm från serien Blue Therapy skapades, som innehåller kraften hos aktiva ingredienser så att daglig ansiktshudvård ger snabbt synliga resultat.

Om varumärket
Det franska varumärket Biotherm har levererat innovativ vårdkosmetik sedan 1962. Deras viktigaste ingrediens är Life Plankton ™ – ett levande termiskt plankton som härrör från Pyrenévattnen, som ger näring och regenererar huden och skyddar den från yttre faktorer.

Beskrivning
Biotherm BlueTherapy Amber Algae Revitalze dagkräm återfuktar och återuppbyggar huden intensivt. Dess mikropärlor lyser upp den och minskar tecken på trötthet. Huden är mjukare, mjukare och rynkor och linjer blir mindre synliga. Som ett resultat ser det ung och frisk ut.

Krämens formel förtjänar särskild uppmärksamhet – det är en tjock, smältbar men icke-fet konsistens som täcker huden med en känslig skyddande film.

Egenskaper hos Amber Algae Revitalize dagkräm:
– vitaliserar
– återfuktar
– ger näring
– tänds
– ger elasticitet
– jämnar ut färgen
– skyddar

Ingredienser
Ett komplett utbud av aktiva substanser har stängts i en fast, bärnstensfärgad glasburk.

Blue Therapy Amber Algae Revitalize-kräm är baserad på extraktet av Laminaria Ochroleuca-alger, som intensivt regenererar hudceller och ger dem energi. Dess åtgärder stöds av att stärka kalcium, naturliga smör och vegetabiliska oljor och det levande termiska planktonet Biotherm.

 

För vem?
Biotherm Blue Therapy Amber Algae Revitalize Day ansiktskräm uppfyller behoven hos mogen hud – grå, med synliga tecken på åldrande, hängande, vilket kräver stark återupplivning samt djup återfuktning och uppstramning.

Användningsmetod
Amber Algae Revitalize Day-kosmetiken är avsedd för dagligt bruk. Krämen ska spridas i ett tunt lager på rengjord hud och klappas försiktigt in. När den appliceras under smink kan den användas som en lysande bas.

Min åsikt
Innan jag köper en kosmetik letar jag alltid efter åsikter om den på Internet, speciellt när det gäller dyrare kosmetika. Så var också fallet här. Det var svårt för mig att spendera så mycket pengar på en grädde eftersom jag var rädd för att det skulle bli pengar bortkastade, men efter att ha läst en hel del positiva recensioner tog jag en risk och var nöjd med detta beslut eftersom det var väldigt bra. Själva förpackningen gjorde ett mycket positivt intryck på mig. Den är gjord av tjockt bärnstensfärgat glas, vilket utan tvekan är mycket behagligt för ögat. Krämens formel, även om den är ganska tjock, skapar inte en fet film på huden utan smälter in fint med den. Det mest intressanta med den här produkten är dock hur huden ser ut när vi tar på den. Det utstrålar vackert och färgen är helt jämn. Biotherm-grädden från Blue Therapy-serien är också perfekt för mig som en bas för smink, eftersom den lyser perfekt upp huden och efter applicering av smink ser huden frisk och strålande ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *