BEAUTY

BÄSTA SKÖNHETSTIPSET PÅ HUDVÅRD

Bästa skönhetstipset på hudvårdNu till något roligare; hudvård. Produkterna kommer ifrån Dermosil vilka jag även är bekanta med sen innan, jag bara älskar dem. Så fräscha och bra produkter, hög kvalité till bra pris!
För ett tag sedan fick jag hem underbara produkter ur deras serie Skincomfort och Faces. Jag har testat både dyra och billiga hudvårdsmärken och dessa produkterna är dom särklass bästa som jag haft. Känner mig fullt återfuktad och så fräsch i ansiktet efter att jag använt dem. Inga problem med mina torrområden i ansiktet längre. (Jag har normal/torr hy).

Ögon gel creme 95 kr gör huden matt och silkeslen, helt underbar känsla.
Intensiv dagcréme 105 kr effektiv och återfuktande, andas lyx!
Glowing ansiktsserum 110 kr gör huden sammetslen och ger den vacker lyster, innehåller mycket antioxidanter
Fuktgivande mask 105 kr för trött och livlös hy, tänk som jag gnistrar nu!
Rengöringsmousse 85 kr Denna är så grymt bra! Silkeslen mousse som används dagligen för rengöring och upprätthåller fuktbalansen. All annan rengöring jag använt har bara torkat ut in hy.

“Alla produkter är parabenfria, växtoljebaserade och hudvänliga. Vi använder alltid minsta möjliga mängd konserveringsmedel och milda parfymer, exempelvis Hypoparfum®-dofter. Dermosil tillverkas inom EU och i huvudsak inom Norden. Produkterna testas dermatologiskt, det vill säga på människor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *