BEAUTY, SHOPPING

BANDI, TRICHO-RENGØRING AF Hovedhud – ER DET VERDT KØBT? HVORDAN FARER DET MED MIG?

Rensning af hovedbunden er et meget vigtigt element i hårpleje for mig. Shampooing alene er desværre ikke nok, især når man beskæftiger sig med overdreven fedthed, tilbagevendende skæl eller falder ud. Da jeg er opmærksom på dette, skræller jeg og tester regelmæssigt forskellige kosmetik, der er designet til at affolde og rense huden af ​​ophobet talg. For nogen tid siden købte jeg på anbefaling af en kosmetolog et ret populært Bandi-produkt – Hebi-peeling hos Hebe. Mange af jer spørger, om jeg anbefaler det, og hvordan det fungerer for mig, så det er på tide at skrive mere om det.

Hvis du besøger mig regelmæssigt, ved du, hos jeg kæmper med problemer med hovedbunden. Jeg er ofte ledsaget af skæl, jeg er nødt til at vaske mit hår nu og da, og jeg er for nylig faldet ud af mit hår på grund af hormoner, der raser. Derfor plejer jeg nødvendigt, på pærernes hud og mundligt rene, fri for talg og andre urenheder. Shampoo alene er ikke nok, er hans rækker regelmæssigt til skrubber og andre præparater til at hjælpe med ved forsigtighed. Deres brug og bande om ugen giver en enorm forskel.

 

Bandi, en tricho-rensende skrælning til hovedbunden, blev købt af en kosmetolog, der roste dens effektivitet. Det koster ikke meget (kosmetik af denne type kan være grusomt dyr!), Fordi omkring PLN 40, og overrasker med god ydelse. Jeg fandt ham stationær i Hebe.

Det er et præparat, der er effektivt til fjernelse af overskydende død, kaldet epidermis, normalisering, anti-skæl og forøgelse af absorptionen af ​​aktive ingredienser fra anden kosmetik, vi bruger, fx drypper eller masker. Skrælningen indeholder mælkesyre og urinstof, den er dedikeret til problemfri, tør, følsom og fedtet hud, og dens duftkomposition er fri for allergener.

En mørk, marineblå flaske med en pipette ser meget ”kabinet” ud og professionel. Selve pipetten er en temmelig praktisk løsning, men min kosmetik bliver ikke helt, men kun halvdelen (jeg ved ikke, om jeg har en mangelfuld kopi, eller alle har dem), så jeg er nødt til at vinke lidt før jeg dækker hele hovedoverfladen. Anvendelsen er let, fordi jeg bare adskiller afskillelsen på hovedet, så jeg oversætter strengen for bånd og lægger skrælningen på huden. Den gel-cremede konsistens drypper ikke og holder epidermis godt. Han stikker håret lidt, men det betyder ikke noget, for om et kvarter vasker vi det alligevel.
Jeg kunne godt lide hans sarte, ikke-irriterende næse lugt. Det er en blanding af urter og mynte, ganske karakteristisk, efter min mening meget behagelig. Munt fremkalder friskhed, og for at være ærlig, forventede jeg, at jeg efter påføring af Bandi-tricho-skrælning på huden ville have en følelse af forfriskning, som har ledsaget mig hidtil under denne type behandling.

Desværre – og her kommer vi til punktet eller handlingen. Jeg gav kosmetikken et par chancer, men ærligt talt? Jeg ser ikke nogen væsentlig forskel, når jeg rækker til det. Huden er hverken klart renset eller opdateret. Hvis neglebåndet er til stede, falder det ikke særlig, håret får ikke volumen eller reflekteres mere ved roden. De bliver også fedt lige så hurtigt. Det eneste plus er, at kratten ikke irriterede mig på nogen måde (selv når jeg bærer den, føler jeg ikke prikking, klemning osv.).
Jeg havde store forhåbninger til ham, men jeg har indtryk af, at det overhovedet ikke påvirker mig. 🙂 Det er synd. Kosmetik, som jeg skrev om i det indlæg, der er linket ovenfor, fungerer meget bedre med mig, inklusive Apotekeris skrælning, eller endda traditionel ler. 🙂
Hvis du overvejer at købe den, skal du organisere din prøve bedre, før du køber hele flasken.
Jeg spekulerer på, om du havde at gøre med Bandi-tricho-skrælning. Sørg for at fortælle mig, hvis du overhovedet når frem til denne type kosmetik. Jeg er lige begyndt at teste den næste skrælning, og jeg vil fortælle dig om det om et stykke tid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *