TRAVELS

Att leverera till vad? Avicii, talangfull, driven och nu död.

Från en sekund till en annan..Från en sekund till en annan blir vi påminda om att baksidan kan vara större en framsidan.
Den unge killens musik som jag glatt sjunger med i och har lärt mig tycka om via mina döttrar finns inte mer. En framgångshistoria med ett alldeles för tidigt och sorgligt slut. Avicii är död. Avicii bara ett par år äldre än min äldsta dotter..Idag pratas det om att han kanske var vår tids största musikbegåvning och hela världen sörger idag hans för tidiga död. Hur är det möjligt?

Framgångspriset, olika i olika världar och yrken, men ändå så finns det där överallt med sin skrämmande doft- förväntningarna som läggs på och på och på. Överallt pratas det om att leverera. Idag kan vi fråga oss: Levererera till vad? När förväntningarna tar överhand och kroppen äts upp innifrån oavsett ett otroligt driv och en fantastisk talang. Då är det inte värt det. Aldrig och aldrig någonsin igen! Vi är alla bara människor.  

Genom aviciis allt för tidiga död behöver vi alla stanna till en stund extra och fråga oss vidare om framgångens pris och förväntningarnas skuldra. 
Det blir så påtaligt idag att varken pengar makt eller scenen är värt någonting om det är på bekostnad av oss själva. Att göra det man vill och att göra det man kan utan förväntning på mer..Guldet som glimmar i varje liten smyckes ask är inte alltid värt sitt pris.. 

Hur är det att vara du? Vilka förväntningar brottas du med? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *