BEAUTY

ÄR DU VINTERTORR? GLÖM INTE AV ATT ANVÄNDA SCRUB

Jag är den som jättetorr i hyn vintertid, särskilt på ben och armar. Vill påminna er alla att använda bodyscrub när ni ändå duschar,ungefär 3 gånger i veckan. Har man känslig hy så kanske det räcker med en gång i veckan.
Jag scrubbar ungefär 2 gånger i veckan. Man känner sig som en ny människa efteråt och man blir alldeles silkeslen och det doftar ju så gott!

Fördelarna med att använda en body scrub är många; Man avlägsnar död hud, man får ökad blodcirkulation, man får en djuprengöring samtidigt som huden återfuktas. Efter en scrub så får även kroppen lättare att ta upp din vanliga lotion, då det inte är flera lager med smuts/död hud som hindrar din lotion för att tränga ned. Använder man scrub regelbundet så får man en ren och fräsch hy.

Vill ni ha en grym ansiktspeeling? Då är den absolut bästa Dermalogica Daily Microfoliant! Det är ett pulver som man häller i handflatan, som aktiveras med vatten. Passar alla hudtyper! Detta helt unika risbaserade enzympulver mikroexfolierar grådaskigt slagg från huden och ger den en påtaglig och omedelbart synlig jämnhet och lyster.
Rengöring är A och O! Ta hand om din hy!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *