FASHION, SHOPPING

AMAZING JEWELRY

Hey guys <3

I fredags postede jeg billeder og videoer på Instagram fra den skønneste fredagsbar hos AMAZING JEWELRY i Vejle. Her fik jeg lækre drinks og de fineste smykker, som I kan se på billederne her.

AMAZING JEWELRY er et nyopstartet smykkefirma, som har smykker til begge køn og alle aldersgrupper. Deres koncept bygger på, at de er op til 65% billigere end alle andre smykkefirmaer, da de får deres ting direkte fra leverandøren og dermed hopper alle mellemled over. Alle skal have råd til lækre smykker! Alle AMAZING smykker er lavet af .925 sterling sølv, og er ellers belagt med enten 18 karat guld eller rose guld 3 gange.

Jeg går med ringe og øreringe hver dag, så selvfølgelig skulle jeg have mere af den salgs. Da alle mine tidligere smykker er rose gold, var jeg klar til at prøve noget nyt! Jeg har derfor valgt de smukkeste, lange sølvøreringe med små diamantformede Zirkonia sten, som pynter utrolig flot på hverdagen! Til øreringene, skulle der nogle flotte ringe til, så jeg valgte en smuk cross ring med håndsatte Swarowski zirkoner, og en anden rigtig fin ring.Få 100 DKK i rabat på ALT i butikken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *