BEAUTY, SHOPPING

Af en toe heeft je huid wat extra verzorging nodig

 

Lancôme hydra zen jelly mask

me time

me time

Het eerste waar ik in het weekend tijd voor maak, is een maskertje. Liefst eentje dat mijn huid wat extra hydratatie geeft. Ik gebruik hiervoor Lancôme hydra zen jelly mask. Het heeft een lichte textuur, ruikt aangenaam en geeft mijn huid in een kwartiertje tijd wat extra glow en laat het er gezonder uitzien. Dit maskertje zorgt voor een heerlijk me time momentje in het weekend.

Lancôme hydra zen jelly mask €33,00 (je kan het masker rechtstreeks bestellen via de link en dan ontvang ik een klein percentage). 

Radiant dragon’s blood eye mask

me time

Het volgende dat ik doe, is een oogmaskertje aanbrengen. De huid rondom mijn ogen heeft als eerste last van weinig slaap. Een oogmasker doet dan wonderen. De wallen en fijne lijntjes zijn zo goed als weg na een oogmasker. Ik gebruik op dit moment de oogmaskertjes van Radiant. In een doosje zitten 8 stuks en ze zijn verkrijgbaar bij ICI Paris XL. Dit maskertje is één van de laatste die in het doosje zat, dus ik moet er binnenkort nieuwe kopen.

Caudalie French kiss lippenbalsem

me time

De laatste stap is een zalige lippenbalsem om mijn lippen te verzorgen. Sinds kort gebruik ik een nieuwe lippenbalsem en het is er eentje van Caudalie met de naam French kiss. Een heerlijke verzorging met een roos kleurtje. Perfect om het weekend te starten!

me time

Na het gebruiken van bovenstaande producten ben ik klaar om het weekend te starten met een glowy huid, frisse ogen en zachte lippen.

2 reaktioner på ”Af en toe heeft je huid wat extra verzorging nodig

  1. It’s appropriate time to make some plans for the future and it’s time to be
    happy. I’ve learn this put up and if I may I desire to recommend you some fascinating things or advice.
    Maybe you could write subsequent articles relating to this
    article. I want to read even more issues about it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *