BEAUTY

5 PRODUKTER MOT OLJETE HUD!

Hei dere! Nå tenkte jeg å tipse dere mot fem produkter mot oljete hud. Før sleit jeg veldig med oljete hud, og jeg merker fortsatt at jeg får oljete hud om jeg bruker sminke i mange timer. Allikevel har jeg funnet noen produkter og noen triks som faktisk toner denne glansen i ansiktet ned, og som hvertfall har hjulpet meg. Jeg har både litt tørr og litt oljete hud, så hvis du kjenner deg igjen i det kan disse produktene kanskje være til nytte! Det beste er at dette også er BILLIGE produkter, og det blir jo ikke bedre enn det. Sikkert mange andre bra produkter som funker enda bedre enn disse også, så kom gjerne med tips!

 


REVLON COLORSTAY Combination/Oily

Denne har jeg brukt en god stund nå og tipset om før. Jeg synes den har veldig god dekkevne og holder seg en stund matte. Må dog innrømme at jeg har veldig lyst til å prøve Estée Lauder, ettersom jeg har høst så mye bra om den, så kanskje det kommer en ny favoritt på bloggen snart? Hehe!


MAKEUPMEKKA MATTE On the Go Baked Powder Transparent

Dette pudderet har jeg hatt ganske lenge, men det er først nå jeg tar det i bruk.
TIPS: Påfør etter primer, før foundation, jeg har merket stor forskjell etter at jeg beynte med det!


NYX Matte Finish Long Lasting Setting Spray
Yes, denne sprayen må dere ha! Før brukte jeg NYX sin „vanlige” setting spray (ikke for matte finish), men nå som jeg har brukt denne merker jeg stor forskjell!


GARNIER Pure Active 3 in 1
Denne har jeg brukt hver morgen i noen år nå, og jeg merker veldig godt at den gjør det den skal. Den matter ned huden og hjelper også på urenheter!


MAKEUPMEKKA Mineral Sapphire Loose Setting Powder
Jeg har ikke engang anelse på hvor mange år jeg har brukt dette pudderet. Det er virkelig et must hos meg, og jeg legger et lett lag på huden helt på slutten av sminken. Den jevner ut sminken og går også lett an å fylle på utover dagen.

Har du prøvd noen av disse produktene? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *