BEAUTY, FASHION, MAKE-UP, SHOPPING

3 PRODUKTER JEG IKKE KAN LEVE UTEN

Dette er virkelig den beste foundationen jeg har prøvd noen gang! Jeg spurte etter en foundation som dekket veldig godt på Kicks en gang, og da anbefalte de meg denne. Etter å ha prøvd den en stund var jeg helt frelst, for den dekker virkelig alt som er å dekke! Huden min har aldri sett så bra ut før. I tillegg er den med litt solfaktor også, noe som er en stor bonus.

John Frieda frizz ease

Denne kremen er jeg helt avhengig av å ha i hus, denne bruker jeg hver eneste dag. Den er fantastisk for statisk hår, og den får hårene til å legge seg rett. Så denne må jeg alltid ha tilgjengelig. Den er også veldig fin for tørt hår, den gjør at håret ser mindre slitt og tørt ut etter påføring.

Carbaderm hudkrem

Denne kremen er bare helt fantastisk til tørr hud. Denne bruker jeg både som hånd og fotkrem, og kunne ikke vært mer fornøyd! Den kan også brukes av de som er plaget med lett eksem. Den inneholder kerbamid, som binder fuktighet til huden. Den er god og lett å smøre ut, noe som er et must for meg med fuktighetskremer. Den er også uten parfyme.

Har du prøvd noen av disse?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *