CASUAL DAY, KITCHEN

24 år & mörkrädd

Nedkrupen i soffan efter en mysig nattning av min prins <3 Vad vore livet utan barn? Helt meningslöst om jag får säga mitt. Vi har myst i soffan hela dagen, kollat på Pippi, Emil & Bolibompa såklart. Pappa Viktor är iväg ikväll för att fira sin farbror så jag är ensam hemma & verkligen ensam också, grannarna är borta med så det är verkligen kolsvart här hemma & jag som är riktigt mörkrädd känner mig så iaktagen från alla håll ! En av anledningarna till att jag vill flytta till stan att jag är så mörkrädd & hatar att vara ensam hemma här på landet.

Jag har just gjort mig ett fruktfat vilket blir denna Lördagens exklusiva måltid. Matlusten är helt obefintlig här hemma både från mig & Wiggo, men lite frukt borde gå ned, fullt av vitaminer dessutom precis vad jag behöver. Gömmer mig under en filt, äter lite frukt det får bli min kväll det.. Vad äter ni ikväll ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *