CASUAL DAY

10 ting jeg vil gjøre i desember

Jeg elsker jul og desember, og jeg merker jeg må roe ned engasjementet mitt når jeg snakker om det. Men hallo – det er jo dette jeg har talt ned til siden august. Jeg vet mange forbinder desember med stress, men egentlig er det jo en veldig hyggelig månede som bør inneholde ro og kos du kan unne deg selv. Jeg har i hvertfall blitt veldig flink på det, hehe. Her har dere en liste over tingene jeg ønsker å få gjort i løpet av desember!

♥ 10 THINGS TO DO IN DECEMBER ♥

1. Bake pepperkaker og andre julekaker sammen med gode venner. Jeg hadde jo Fanny over på pepperkakebaking på søndag og det var så hyggelig. Baking er en koselig måte å være sosial på som ikke nødvendigvis trenger å inneholde alkohol eller fest. Jeg vil invitere venninner oftere på sånt!
2. Finne et perfekt juletre og sette det opp midt i stuen så det får den oppmerksomheten det fortjener. Vi har jo vært å hentet og jeg gleder meg sånn til å vise dere når det er ferdig. Jeg føler at med juletrær kommer garantert julestemningen!
3. Gjøre julerengjøringen. Vaske de tingene som som regel slipper unna på søndagsvasken, så leiligheten skinner når jeg får besøk.
4. Pakke inn alle gavene og være tidlig ute med å levere de. Jeg ser for meg amerikansk innpakning med fine poser og store esker. Jeg er heldigvis ferdig med å handle, for det blir alltid siste liten stress for meg – men ikke i år. Det er godt og denne følelsen må jeg minne meg selv på til neste år også.
5. Gi et julemåltid til noen som ikke har det så lett i julen. Det viktigste punktet for meg. Julen er for veldig mange en tung tid og en tid man føler seg mer ensom enn ellers. Jeg er så takknemlig for alt jeg har, jeg må sette av tid til å tenke på og hjelpe de som ikke har det samme.
6. Bli ferdig med alt av oppussing så det nye året kan starte i fresh leilighet.
7. Stå på skøyter på spikersuppa! Jeg stod for første gang på ti år på skøyter da jeg var i new york for en månede siden, og hvem skulle tro at jeg likte det. Eller, det var vel kanskje ikke det å stå på skøyter jeg likte, mer det å føle meg som en fri seksåring. Men det er litt som meditasjon, for du er så redd for å falle at hjernen kobler ut alle andre bekymringer, haha!
8. Lage en skikkelig god hjemmelaget middag. Det er jo så mye god julemat! Jeg skal jo hjem til Tønsberg i julen og regner med å få servert mer en nok av god mat, men før det ønsker jeg å lage noe selv. Vi får besøk i midten av desember fra tyskland og jeg har så lyst til å lage et stort måltid med alt av tilbehør også. Rødkål er forresten noe av det beste jeg får! Mmmmm…
9. Bestille meg en ny personlig almanakk for 2018, så jeg er helt klar når det nye året plutselig setter i gang.
10. Å tilbringe masse tid med familie. Det er jo tross alt det julen er for meg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *